Velkommen til 4.500 nye bachelorstuderende

Velkommen til 4.500 nye bachelorstuderende

1. september begynder 4.500 nye bachelorstuderende på Aalborg Universitet. De bliver på alle tre campusser budt velkommen med morgenmad, officielle taler, introduktioner og i Aalborg et brag af en velkomstfest.

I morgen 1. september begynder universitetslivet for AAU’s 4.500 nye bachelorstuderende. De får nok at se til på deres første dag som universitetsstuderende, for på alle tre campusser er der igen i år planlagt både officielle immatrikulationsceremonier og mere uformelle velkomstarrangementer.

Aalborg

I Aalborg starter dagen for de 3.923 nye studerende kl. 8.30 med den traditionelle morgenmad på Gammeltorv. Det foregår under åben himmel, så arrangørerne krydser i disse timer fingre for, at de varslede regnskyer kan holde sig længe nok til, at der ikke bliver brug for paraplyer til at holde rundstykkerne tørre.

Den officielle immatrikulation sker kl. 10.00 i Aalborg Kultur og Kongrescenter, hvor rektor Per Michael Johansen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen holder tale for de nye studerende. Derefter går turen ud til de lokaler, hvor de enkelte studier holder til. Her vil tutorer stå for rundvisninger og yderligere introduktioner.

Studiestartsdagen slutter om aftenen, hvor Studentersamfundet  holder stor studiestartsfest med middag og musik i Gigantium. Billetter til festen kan købes her: https://webqueu.studentersamfundet.aau.dk/

Yderligere oplysninger om studiestartsarrangementer i Aalborg:
http://www.studiestart.aau.dk/bachelor/aalborg/studiestartsdagen/

Esbjerg

I Esbjerg er der plads til alle 138 nye bachelorstuderende i kantinen, hvor Studentersamfundet serverer fælles morgenmad kl. 9.00. En halv time senere byder dekan for AAU’s naturvidenskabelige fakultet Eskild Holm Nielsen officielt velkommen

Resten af formiddagen er afsat til praktisk information, og efter frokost er der informationsmøder om de enkelte studieretninger. Dagen afsluttes i studenterbaren Smuthullet.

Yderligere oplysninger om studiestartsarrangementer i Esbjerg:
http://www.studiestart.aau.dk/bachelor/esbjerg/studiestartsdagen/

København

I København begynder de 456 nye bachelorstuderende også dagen med morgenmad kl. 8.30 – i kantinen for de danske studerende, og i et tilstødende telt for de udenlandske studerende. Kl. 9.00 holder prorektor Inger Askehave tale for de danske studerende, mens professor Knud Erik Skoyby byder de udenlandske studerende velkommen.

Frem til kl. 14.00 står tutorer og undervisere for introduktion til de enkelte studieretninger, og derefter går de sociale arrangementer i gang. Der er planlagt teambuildingarrangementer, grill på kajen og hygge ved havnefronten. En gang i timen kan de nye bachelorstuderende desuden komme på bådture rundt i havnen.

Yderligere oplysninger om studiestartsarrangementer i København:
http://www.studiestart.aau.dk/bachelor/koebenhavn/studiestartsdagen/